Hjärtat på gården
I det gamla svinastallet på gården har vi inrett vårt Café och Lantkök där vi lagar och serverar gårdens mat. Här serverar vi frukostbuffé för våra boende gäster, hemmabakta scones och söta bakverk till kaffet. Vi har matiga mackor, varma luncher och under delar av säsongen serverar vi Söndagsmiddag.
Gårdens kök erbjuder färska, rena råvaror från trakten och allt vi serverar är hembakat och lagat från grunden så långt det är möjligt. Maten är lantlig och rustik och på vår meny finns allt från svensk husmanskost till rätter inspirerade av världens hörn.
Vår duktiga serveringspersonal serverar dig gärna en god kopp kaffe efter maten eller till din fika, bryggkaffe som cappucino eller latte från vår kaffemaskin – en extra guldkant på din fikastund helt enkelt. Vi ordnar även en hel del evenemang på gården, eventkvällar med middagar, after work, bröllop och mycket mer!
ÖPPET – vi håller öppet året om!
Torsdag-söndag 11-16, köket stänger 15:30
Påsk meny vecka 16
Gäller torsdag-måndag 17-21 april mellan 11:00-17 :00
varma köket har öppet 11:30-16:00

Våra matiga mackor
Scones med färskost, kvittenmarmelad & smör
85kr
”Svabesholmaren” – varmrökt karré med curryremoulad & rostad lök på mörkt solrosbröd
120kr
”Kungen” – brantevikssill, ägg & prästost på
mörkt solrosbröd
120kr
Räkmacka – handskalade räkor, äggsallad
& picklad fänkål på mörkt solrosbröd
195kr

Varma luncher
Gårdens burgare med dijonnaise, emmentalerost samt bacon & lök serveras med pommes
& parmesanaioli
225kr
Havets Wallenbergare med citronbakade, gula morötter serveras med ramslökspesto
& Sandefjordsås
215kr
Caesarsallad med pankofriterad kycklingfilé, bacon & parmesan samt caesardressing med sardeller
185kr
Pasta Arrabiata; rigatonipasta i kryddig tomatsås med oliver, soltorkad tomat & parmesan
185kr

Barnmeny
Pasta med köttfärssås
90kr
Barnburgare – serveras naturell med bröd & pommes
90kr